Dutch translation team for OpenERP. - The rest of this page is in Dutch.
Nederlands vertaalteam voor OpenERP.

Iedereen wie graag een bijdrage wil leveren aan de vertalingen kan direct aan de slag. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een launchpad login aanmaken als je deze nog niet hebt.

Alle aangeboden vertalingen komen ter controle eerst bij de leden van het vertaalteam. Deze controleren alle aangeboden vertalingen met enige regelmaat en voeren dan nog eventuele correcties uit. Daarna worden ze opgenomen in de officiële vertaling.

========================================================
Lid worden van het vertaalteam is dus niet noodzakelijk om te kunnen vertalen! Wel om aangeboden vertalingen door te zetten naar de standaard software.
Wil je lid worden van het vertaalteam, dan moet je een aantal zaken in de gaten houden. Je moet uiteraard de Engelse en vooral de Nederlandse taal voldoende beheersen. Je moet kennis hebben van de functionaliteit welke in OpenERP word aangeboden t.b.v. de te gebruiken terminologie. Daarnaast zijn factoren als doorzettingsvermogen en samenwerken belangrijk.

Interesse? Stuur dan een e-mail naar de mailinglist hieronder vermeld. Vertel hierin kort iets over jezelf, waaronder je motivatie en waaruit blijkt dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Hierna hoor je meer van ons.

Dit is een gemodereerd Launchpad team, wat betekent dat wij je toe moeten voegen aan het team en je dit niet zelf kunt doen. Hiermee proberen we 'fly-by' vertalingen te stoppen, gezien deze in het verleden voor veel slechte vertalingen gezorgd hebben. Iedereen die bij het vertaalteam komt, moet namelijk op de hoogte zijn van de richtlijnen welke wij hanteren, voordat je begint met doorzetten van vertalingen naar de standaard. Dit is om de vertalingen uniform te houden en de kwaliteit te waarborgen.

Translators of OpenERP from English to Dutch.

Team details

Email:
Log in for email information.
Owner:
Pieter J. Kersten (EduSense BV)
Created on:
2009-03-31
Languages:
Dutch
Membership policy:
Moderated Team

All members

You must log in to join or leave this team.

Latest members

Mailing list

mail openerp-i18n-dutch@lists.launchpad.net
Policy: You must be a team member to subscribe to the team mailing list.
email View public archive
team View subscribers

Subteam of

“OpenERP Dutch Translation Team” is a member of these teams: