Wilujeng sumping di tim Panarjamah Ubuntu Basa Sunda!

Dina ieu grup, urang mibanda gawe pikeun narjamahkeun sakabeh paket Ubuntu jeung proyek patali jeung Ubuntu. Upama anjeung mibanda karep pikeun ilubiung, pek ulah asa-asa!

Lengkah-lengkah pikeun jadi anggota:
1. Mangga kirimkeun surel ka <email address hidden> sarta wanohkeun diri anjeun, sarta aplikasi naon nu rek ditarjamahkeun ku anjeun (tanyakeun ka pangurus upama anjeung bingung keneh)
2. Ngagabung jeung ieu tim ku cara mencét tombol Join di beulah kénca.

Team details

Email:
Log in for email information.
Owner:
Ilham Nurwansah
Created on:
2010-07-05
Languages:
Sundanese
Membership policy:
Moderated Team

All members

You must log in to join or leave this team.

Latest members

Pending approval

Mailing list

mail sundanese@lists.launchpad.net
Policy: You must be a team member to subscribe to the team mailing list.
email View public archive
team View subscribers