Error in NUT 2.0.2 with mge-utalk driver.

Bug #32113 reported by Miguel Pérez Colino
4
Affects Status Importance Assigned to Milestone
nut (Ubuntu)
Medium
Arnaud Quette

Bug Description

Description of problem:
NUT 2.0.2 working against Galaxy PW using RS-232 interface (66060) shows
'ups.status: OL OFF' instead of 'ups.status: OL'.
Already reported an resolved within the nut project:
http://lists.alioth.debian.org/pipermail/nut-upsuser/2006-January/000579.html

This is a regression in the 2.0.x series:
http://lists.alioth.debian.org/pipermail/nut-upsuser/2006-January/000631.html

Version-Release number of selected component (if applicable):
NUT 2.0.2

How reproducible:
Install, configure, connect the cable and run 'upsc ups_name@localhost'.

Steps to Reproduce:
1.Install NUT
2.Configure NUT
3.Connect Cable
4.Run 'upsc ups_name@localhost' or simply with upsmon

Actual results:
ups.status: OL OFF

Expected results:
ups.status: OL

Additional info:
It has been solved in NUT 2.0.3.
Several test have been done with software compiled directly form source. They
all work fine.

Revision history for this message
Arnaud Quette (aquette) wrote :

I've just uploaded 2.0.3 into Sid, and will check for inclusion in universe

Changed in nut:
assignee: nobody → aquette
status: Unconfirmed → Confirmed
Revision history for this message
Sebastian Dröge (slomo) wrote :

this should be fixed now as 2.0.3 is in dapper

Changed in nut:
status: Confirmed → Fix Released
To post a comment you must log in.
This report contains Public information  Edit
Everyone can see this information.

Other bug subscribers