ᮝᮤᮜᮥᮏᮨᮀ ᮞᮥᮙ᮪ᮕᮤᮀ!

Wilujeng sumping di tim Panarjamah Ubuntu Basa Sunda!

Ieu tim saméméhna kungsi dijieun (https://launchpad.net/~sundanese), sangkan nyumponan katangtuan ngaran, mangka dijieun deui loka pikeun tim anyar.

Dina ieu grup, urang mibanda gawé pikeun narjamahkeun sakabéh pakét Ubuntu jeung proyék séjénna nu patali jeung Ubuntu. Upama anjeun mibanda karep pikeun ilubiung, pék ulah asa-asa!

Pikeun ngontak ieu tim, mangga kirimkeun émail ka dieu:
<email address hidden>

Pituduh narjamahkeun bisa ditingali dina kaca ieu:
https://ilhamkang.github.io/ubuntu-l10n-su/

Team details

Email:
Log in for email information.
Owner:
Ilham Nurwansah
Created on:
2021-02-01
Languages:
English, Sundanese
Membership policy:
Moderated Team

All members

You must log in to join or leave this team.

Latest members

Mailing list

mail ubuntu-l10n-su@lists.launchpad.net
Policy: You must be a team member to subscribe to the team mailing list.
email View public archive
team View subscribers